Talpa Academy

Wanneer jij je ontwikkelt groeien wij ook. Daarom besteden wij veel aandacht aan ontwikkeling door middel van de Talpa Academy. Hier kun je terecht voor allerlei interne cursussen en workshops. Van scriptschrijven, regie en casten tot redactie, budgetteren voor producties en nog veel meer.

Deze opleidingen zijn kort, intensief en vinden een paar keer per jaar plaats. Je krijgt op de Talpa Academy les van de beste mensen uit het vak. Bevlogen experts met een lange staat van dienst. Die het leuk vinden jou te helpen om beter te worden in je vak. Zodat niets je in de weg staat om jezelf naar een hoger plan te tillen.

Talpa Academy

Naast deze interne opleidingen bieden we je ook de meest uiteenlopende trainingen. Van gesprekstechnieken, leidinggeven tot time management, communicatie en persoonlijke coaching.

Voor deze trainingen werken wij nauw samen met verschillende opleidingsorganisaties. Zodat je in je werk op de beste manier wordt ondersteund. En je de kans krijgt om jezelf verder te ontwikkelen. De Talpa Academy maakt het allemaal mogelijk...

Deze website gebruikt cookies om er voor te zorgen dat je de beste ervaring hebt. Klik hier om onze cookie policy te bekijken.

Sluit