Stage lopen

Bij Talpa zijn wij ALTIJD op zoek naar talent

Wat zijn

De mogelijkheden

Een stage bij Talpa laat je kennismaken met de wereld van televisie. Wij leiden je op tot professional! Je kunt jouw talent en kennis optimaal ontwikkelen, dankzij onze gerichte begeleiding. Heb jij de juiste inzet, een goede dosis ondernemerszin, geen 9-5 mentaliteit en een flink portie lef? Dan zijn de doorgroeimogelijkheden na een stage bij Talpa groot.

De stageplaatsen bij Talpa zijn niet altijd verbonden aan de stageperiodes vanuit opleidingen: je kunt bij Talpa het hele jaar door stagelopen.

Stage lopen

Bij Talpa

Ben jij benieuwd hoe de wereld van televisie eruit ziet? Kom dan stage lopen bij Talpa! We bieden stageplaatsen aan in de richting van productie, redactie, AV en regie. Bij Talpa werken gemiddeld zo’n 70 stagiaires per maand mee aan bekende titels zoals The voice of Holland, Koffietijd en 5 Uur Live. Benieuwd naar de stageplekken die wij bieden? Bekijk dan onze stage vacatures! Je mag ons ook altijd benaderen voor vragen of meer informatie.

meer over Talpa

Deze website gebruikt cookies om er voor te zorgen dat je de beste ervaring hebt. Klik hier om onze cookie policy te bekijken.

Sluit